ANUNȚ

În perioada de înscriere a candidaților la concursul național, sesiunea 2022 și de verificare și înregistrarea datelor în aplicație, s-a configurat o adresă de e-mail ( Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) dedicată concursului național, la care candidații au posibilitatea de a transmite solicitări privind organizarea și desfășurarea concursului.

 

GRASU Mariana
Inspectoratul Școlar Județean Ilfov
Managementul resurselor umane

Validarea înscrierii prin semnătură de catre candidații sau împuterniciții acestora prin procură notarială prezentată în original se va face în perioada 10 - 20 mai 2022.

Neprezentarea la validare a absolvenților din promoțiile anterioare atrage după sine anularea înscrierii la concurs.

Luând în considerare problemele tehnice de vineri 13 Mai 2022, candidații care s-au înscris în această zi pot valida oricând, în perioada 17- 20 Mai 2022, între orele 9-16, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Ilfov.

În perioada 09-17 mai 2022 se depun la sediul ISJ Ilfov dosare pentru urmatoarele etape:


1. Înscriere la concursul de titularizare - sesiunea 2022
2. Detașare prin concurs specific
3. Continuitate conform art. 87
4. Continuitate conform art. 63 - pentru cei care nu au depus în perioada 27-02.05.2022
5. Angajare în baza notei de la CNU 2021, 2020, 2019 (note între 5-7)
6. Angajare în baza notei de la CNU 2021, 2020, 2019 ,2018, 2017, 2016 (doar cei care au media/nota minim 7 la aceste concursuri)

Cererile le gasiti pe prima pagina a site-ului la componenta Mișcarea personalului didactic, Concurs Național Titularizare_2022

Candidații care doresc repartiție în Ilfov și se înscriu la examenul de titularizare în alt judet trebuie să depună dosar de înscriere și în Ilfov pentru a susține inspecția la clasă. Candidații care depun dosar de înscriere la Ilfov și doresc repartizare și în alt județ trebuie să depună dosar și în acel județ/ București pentru a fi luat în evidență privind repartizarea. Inspecția la clasă trebuie susținută în ambele județe pentru a avea posibilitatea de a alege repartiție pe posturi titularizabile într-unul din județele alese pentru înscriere.

Proba scrisă se va susține în unul din cele 2 județe în care candidatul este înscris dar va susține inspecția la clasă în ambele județe, urmând să își aleagă unde va susține proba scrisă, după afișarea rezultatelor își va alege județul în care va dori repartiție pe un post titularizabil.

Se echivalează inspecția la clasă cu inspecțiile susținute la definitivat doar pentru cei care susțin Definitivatul în Ilfov sesiunea 2022.

Vă rugăm să consultați acest document

În consecință pentru angajare pe perioadă nedeterminată (pe posturi titularizabile de educator - puericultor, candidatul trebuie să aibă specializarea Educator-puericultor în cadrul Liceului Pedagogic!

 • Acest browser nu suportă vizualizarea documentelor pdf.
  Descărcați documentul pentru a-l vizualiza
  .

 • ANUNȚ!

  Ședința publică pentru repartizarea cadrelor didactice care au depus dosarele de pretransfer.

  Va avea loc în data de 07.04.2022, începând cu ora 09:30 la

  Colegiul Național „GHEORGHE LAZĂR”, BUCUREȘTI,

  cu sediul în: bld. Regina Elisabeta, nr. 48, sector 5, București

 • Acest browser nu suportă vizualizarea documentelor pdf.
  Descărcați documentul pentru a-l vizualiza
  .

 • Subcategorii

  Anunțuri de Concursuri sau Testări organizate la nivelul unităților de învățământ

  Subscrie la Newsletter
  Sus